2014 m. kovo 4 d., antradienis

Spring & challenge


Pagaliau prasidėjo mano ilgai lauktas pavasaris! Pavasaris nėra mano mėgstamiausias metų laikas, bet pasiilgau šilumos. Žiemą man per šalta ir būčiau nieko prieš, jei ji tęstųsi kokį mėnesį - visą mėnesį būtų daug sniego ir būtų galima džiaugtis žiemos malonumais. Oh, Gabija įsisvajojo vadinasi...Gerai, grįžkime prie pavasario. Taigi pavasarį grįžta paukščiai, žydi augalai ir oras šiltėja. Džiaukitės pavasariu ir nepamirškit pasigrožėti bundančia gamta!
Užpraeitame įraše rašiau, kad ko nors norint - reikia stengtis patiems ir nenuleisti rankų. Aš pati noriu išmokti laikytis užsibrėžtų tikslų, taip pat susikurti sau tinkamą miego režimą, sutvirtinti kūną sportuojant, kiekvieną dieną įprasti vedžioti šunį, nešvaistyti laiko veltui, išmokti planuotis ir atrasti laiko kažkam, kas malonu man KIEKVIENĄ DIENĄ. Dėl to sugalvojau, kad pavasaris - pats metas pradėti ir susikūriau šiokį tokį iššūkį sau.


Labai norėjau pasidalinti savo tikslais. Norėjau to ne šiaip sau. Norėjau, nes manau, jog taip prisiversti tai daryti kiekvieną dieną bus lengviau, negu kai niekas nežinos. Tuomet kartotųsi praėjusio karto scenarijus, kai viską mečiau praėjus vos savaitei ar dviem, o dabar - tikiuosi bus kitaip! Visa tai man bus sunku, nes esu tinginukė ir amžinai vos spėju padaryti namų darbus, kadangi nemoku planuotis laiko. Bet tikrai pasistengsiu išmokti. Taigi palinkėkit man sėkmės!!!
O kaip jūs pradėjote naują mėnesį? Ar džiaugiatės pavasariu? :)



10 komentarų:

  1. Šaunuolė!! Labai lauksiu rezultatų! Tikiu, jog su savo užsispyrimu pasieksi viską, ką užsibrėžei. Ir dar daugiau :D* sėkmės!!! :*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ohhh.. Linkiu sėkmės vykdant tą challenge'ą! Laukiu nesulaukiu rezultatų! :)
    O beje kaip dėl Question Tago? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū!
      Bus jis, bus. Tikriausiai bus net dvi dalys jo. O pirmoji jau šeštadienį ;p

      Panaikinti
  3. Žinai ir aš džiaugiuosi atradusi tavąjį blog'ą :>
    Ir sėkmės siekiant tikslo! :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oo, nuostabiai sugalvojai!! :)) Sėkmės tau, ir aš planuoju kažką panašaus daryti! :) Ir pavasariu labai labai džiaugiuosi, bet jis prasidėjo sirgimu :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, stengiuosi. Bus matyt kaip seksis :D Aha, mačiau, kad sergi. Sveik :*

      Panaikinti
  5. Great post, thank u for commenting honey :)

    come to see my new post!
    www.magdalennes.blogspot.com
    kisses

    AtsakytiPanaikinti