2013 m. rugsėjo 14 d., šeštadienis

Now is good


Vakar vakare besilakuojant nagus žiūrėjau filmą. Man jis labai patiko, tai nusprendžiau apie jį parašyti.
Filmas privertė pagalvoti apie tai, kad reikia branginti mylimus žmones, kurie yra šalia; gyventi taip, kad būtų ką atsiminti ir vertinti tai, ką turim, nes per vieną baisią ligą ar nesėkmingą įvykį galima greitai visko netekti...
Filmas vadinasi "Now is good". Jis yra apie sergančią vėžiu paaugliško amžiaus merginą, kuri prieš mirtį nori įvykdyti sąrašą dalykų. Tame sąraše tokie punktai, kaip kad pvz: pabandyti narkotikus, pasidaryti tatuiruotę, o sąrašo viršuje - prarasti nekaltybę. Taip pat ji sutinka vaikiną, ir patiria pirmąją meilę.
Kas nematėt, rekomenduoju pažiūrėti!






11 komentarų:

  1. Mačiau ir aš šį filmą!
    Tiesą sakant, jis nebuvo vienas iš tų, kurie giliai įstringa atmintin ar priverčia nors trumpam pasikeisti. Bet tokių filmų nėra daug, todėl šis yra pakankamai geras!:) Man patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na kiekvienam savaip, o aš visą vakarą pažiūrėjus šį filmą galvojau apie tai ką turiu, kaip būtų žiauru netekus... Ir net nusprendžiau susidaryti sąrašą dalykų, kuriuos norėčiau įvykdyt. Ir kas mėnesį bent po vieną įvykdyt! Kad dienos nebūtų nugyventos tuščiai :)
      Na aš prie mėgstamiausių jo nepriskiriu, bet man paliko gerą įspūdį, o bežiūrint apsiverkiau net...

      Panaikinti
    2. Taip taip - kiekvieno skonis skirtingas :)
      Ir labai šauniai sugalvojai!

      P.S. Matyt filmas įspūdžio man nepaliko todėl, kad mačiau ir geresnių vėžio tema :) Arba todėl, kad ir taip vertinu, ką turiu :)

      Panaikinti
    3. Pasakyk tuos kitus, kur matei panašia tema, filmus ;p

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Prancūzų buldogą. O iš kur žinai iš vis, kad auginu? Ir kodėl klausi? :)

      Panaikinti
  3. Tik dabar pamaciau sita tavo irasa, bet kaip bebutu keista, pati panasiu laiku ji ziurejau :D kai ji man rekomendavo, isivaizdavau kazka busiant ispudingesnio. Tikrai prasmingas filmas, bet auksciausio balo neskirciau :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš irgi jį žiūrėjau, su pussesere.... Iš tiesų graudus, bet kartu ir linksmas bei labai romantiškas filmas... Net ašara nuriedėjo. Galiu įsitikinus sakyt, kad vienas geriausių mano matytų filmų! :)

    AtsakytiPanaikinti