2013 m. birželio 19 d., trečiadienis

Summer time


Labas visiems! Pirmiausia, noriu padėkoti už peržiūras. Per dvi dienas - 1000 peržiūrų. Labai nudžiuginot! :* Šią savaitę niekur nevažiuoju ir būnu mieste, tai galvojau, kad labai nebus ką veikti, bet klydau. Nusprendžiau nešvaistyti nei vienos vasaros dienos ir kiekvieną dieną stengtis laiką praleisti kuo įdomiau, linksmiau ir turiningiau. Ir savaitės pradžia - puiki. Taigi galiu pasakyti, kad norint galima susirasti veiklos net mieste, kai dauguma draugų išvažiavę į sodus, kaimus, kurortus ir panašiai.
___

Hey! First of all, I want thank you for the reviews. Two days - 1000 views. Wow. I was very surprised! :* I'm in town this week and i was thinking that won't be a lot to do. But I was wrong. I decided not to waste summer days, and every day try to spend more interesting and fun. I can say, that the beginning of this week - excellent. So if you really want, you can find bussiness even in the city, where most of friends are in the garden, resorts or village.

Tobula vakarienė ant soboro laiptų, saulei šildant su geriausia drauge / Perfect dinner

Su drauge Ginte - pirmoji nuotrauka kartu / With my friend Gintė - first photo together

Šiandienos daina / song of this day


2 komentarai:

  1. Labai įdomu skaityt. Tik pastebėjau, kad įrašai gerokai sutrumpėjo. Aname bloge buvo ilgesni. Atrodo tik pradėjau skaityt, o jau baigės :D lauksiu ilgesnių :*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū :* Būtinai atsižvelgsiu į nuomonę :)

    AtsakytiPanaikinti