2014 m. rugpjūčio 31 d., sekmadienis

Hey you...

Ei Tu...taip Tu! Nustok būti nepatenkinta savimi. Tu tobula. Nustok norėti būti tokia, kaip kas nors kitas, arba norėti, kad žmonės Tave mėgtų taip, kaip mėgsta kažką kitą. Pamiršk tuos, kurie neprisimena Tavęs. Nustok nekęsti savo kūno, veido, asmenybės... Pamilk šiuos dalykus savyje, nes be jų Tu nebūtum Tu. Ir kodėl Tu nori būti tokia, kaip kita? Pamilk save tokią, kokia esi. O jei sunku pamilti dabar save tokią, kokia esi, nes manai, kad yra dalykų, savybių, kurias reikia tobulinti, tobulink! Sukurk tobulą savo išorę ir vidų, būk geriausia savo versija. Šypsokis. Šypsena nieko nekainuoja. O galbūt vieną dieną kas nors įsimylės Tavo šypseną? Jei kas nors nekenčia Tavęs, kad tu laiminga ir esi tobula sau, pasiųsk toli toli. Tavo laimė ar nuotaika negali daugiau priklausyti nuo kitų. Pasakyk visiems hateriams "Aš laiminga, nes aš myliu save tokią, kokia esu ir sau esu tobula. Be savo trūkumų nebūčiau tikroji aš. Ir tas mano "aš", su visais trūkumais yra nuostabiai gražus."  Ir nepamiršk, kad jei nori patikiti kitiems - pirmiausia turi patikti sau.

2014 m. rugpjūčio 29 d., penktadienis

Back to school


Artėja naujų mokslo metų pradžia. Laukia paskutiniai metai mokykloje. Kasmet jau rugpjūčio pradžioje kuo greičiau lėkdavau apsipirkinėti mokyklos reikmenų, tačiau šiais metais neskubėjau. Vakar jau nuėjau, bet nepirkau daug. Pirkau tik tiek sąsiuvinių kiek reikės, segtuvą ir papkių istorijos lapams. Taip pat prigriebiau markerių ir lipnių lapelių knygelę pilną įvairių dydžių lapukų, kadangi be jų mokantis neapsieinu. Drožiamus pieštukus pakeičiau paspaudžiamais ir įsigijau naują penalą bei tušinukų. Belieka sulaukti rugsėjo pirmosios ir viską pradėti naudoti mokykloje ir mokantis namuose.
O jūs jau pasiruošę mokyklai?



Sėkmingų ir netingių mokslo metų,

2014 m. rugpjūčio 22 d., penktadienis

Flight


Labai mėgstu keliauti. Dėtis daiktus irgi, tačiau tai trunka ilgiau nei kelias valandas. Susikrauti lagaminą - labai atsakingas darbas. Ir visai nesvarbu ar kelionė trunka kelias dienas, ar savaitę, ar mėnesį. Bilietas bei pasas rankoje, lagaminas velkamas ant ratukų ir pirmyn. Laikas į oro uostą. Man patinka oro uostas, bet skubu pridurti, kad ne dėl duty free parduotuvių, kaip daugeliui kitų merginų. Vietoje, kur kyla ir leidžiasi lėktuvai man patinka tvyrantys jausmai. Minutėlei sustoję oro uoste ir patys pastebėtumėte, jog vienoje pusėje laukiantys žmonės su ilgesingomis išraiškomis, o kitoje - išlydintys žmonės, kurių akyse atsispindi liūdesys ir ašaros. Taigi oro uostas vienu metu ir suartina, ir skiria žmones, o visi jausmai jame yra nesuvaidinti ir tikri. Pagaliau, praėjus visus patikrinimus ir vartus, aš jau lėktuve. Skrydis trunka tris valandas. Lėktuve sėdžiu aš ir dar daug žmonių: visi skirtingi ir skrenda skirtingais tikslais. Man kaip visada šalta, bet pagaliau atskridome. Aš ir dar keli šimtai žmonių išlipame ir drąsiai pasitinkame savo likimą.






2014 m. rugpjūčio 4 d., pirmadienis

Summerhouse & recommendation

Savaitę ilsėjausi. Kadangi per karščius sėdėjau vairavimo mokykloje arba namie ir mokiausi KET, tai tik išlaikiusi mokyklinį teorijos egzaminą jau tą pačią dieną vakare išvažiavau į sodą. Ten praleidau savaitę. Buvo tobula: šiltas vasariškas oras, gaivus ežero vanduo ir mylimiausi žmonės aplink.



Perskaičiau tris knygas, o vieną iš jų norėčiau rekomenduoti jums. Ne mano stiliaus knyga, jei galima taip sakyt, tačiau labai patiko.


"Gyvenimas yra neišsenkantis galimybių šaltinis, tik reikia mokėti su saiku naudotis tuo, ką jis siūlo. Daugelis žmonių persistengia, kibirais semdami savo troškimus, o kai nebegali panešti, tada juos paskandina problemos, nelaimės ir nemokėjimas mėgautis tuo, ką turi."