2014 m. rugpjūčio 22 d., penktadienis

Flight


Labai mėgstu keliauti. Dėtis daiktus irgi, tačiau tai trunka ilgiau nei kelias valandas. Susikrauti lagaminą - labai atsakingas darbas. Ir visai nesvarbu ar kelionė trunka kelias dienas, ar savaitę, ar mėnesį. Bilietas bei pasas rankoje, lagaminas velkamas ant ratukų ir pirmyn. Laikas į oro uostą. Man patinka oro uostas, bet skubu pridurti, kad ne dėl duty free parduotuvių, kaip daugeliui kitų merginų. Vietoje, kur kyla ir leidžiasi lėktuvai man patinka tvyrantys jausmai. Minutėlei sustoję oro uoste ir patys pastebėtumėte, jog vienoje pusėje laukiantys žmonės su ilgesingomis išraiškomis, o kitoje - išlydintys žmonės, kurių akyse atsispindi liūdesys ir ašaros. Taigi oro uostas vienu metu ir suartina, ir skiria žmones, o visi jausmai jame yra nesuvaidinti ir tikri. Pagaliau, praėjus visus patikrinimus ir vartus, aš jau lėktuve. Skrydis trunka tris valandas. Lėktuve sėdžiu aš ir dar daug žmonių: visi skirtingi ir skrenda skirtingais tikslais. Man kaip visada šalta, bet pagaliau atskridome. Aš ir dar keli šimtai žmonių išlipame ir drąsiai pasitinkame savo likimą.






8 komentarai:

  1. Labai gražios nuotraukos! ♥

    http://cocoairida.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Teisingus žodžius parašei, lyg būtum man mintis perskaičius.. Nuotraukos taip pat labai gražios, tik gaila, kad tiek mažai jų.. Tikėjausi daugiau pamatyti..:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiugu, kad tekstas patiko. Kas dėl nuotraukų, tai atrinkau gražiausias, kelių neviešinau ir tikrai manau, kad tiek nuotraukų pakanka. Jų yra 13 - 4 palaidos ir 9 vaizdo įrašo formate. Bet kiekvienam vis kitaip atrodo, todėl dėkoju už komentarą!

      Panaikinti