2014 m. birželio 3 d., antradienis

This summer

Pagaliau prasidėjo visų mūsų ilgai laukta vasara! Šis įrašas yra skirtas tam, kad jūsų vasara nenueitų veltui. Dažnai pasitaiko, kad vasaros pradžioje visi labai džiaugiamės, turim milijonus planų, tačiau vasara prabėga taip greit ir atrodo nieko taip ir nepadarėme. Taigi aš siūlau pasiimti baltą popieriaus lapą, flomasterį ir surašyti viską ką norite nuveikti per vasarą. Įeina ir vietos, į kurias norite nuvykti ir knygos, kurias norite perskaityti. Na, pavyzdžiui: aplankyti draugę iš kito miesto, kas rytą padaryti po 50 pritūpimų, valgyti daugiau vaisių, per dieną išgerti 2l vandens ir t.t. Kai pasidarysite tokį sąrašą, visko imtis iš karto neišeis, bet užsibrėžkite tikslą - kiekvieną savaitę arba mėnesį (priklausomai nuo sąrašo ilgio) imtis naujo punkto. Pasirinktą dalyką įvykdžius arba pradėjus vykdyti padėkite varnelę šalia ar išbraukite tą eilutę ir bus labai smagu žiūrėti kaip sąrašas trumpėja, o gale vasaros nebus liūdna, kad nepadarėte nei pusės ką planavote.


Linkiu, kad visų jūsų vasara būtų geresnė už praeitas. Kiekvieną vasaros dieną pasitikite su plačia šypsena. Nebijokite padaryti kažką kreizi arba kažką, ko anksčiau nedrįsote. Negalvokite ką žmonės pagalvos, tiesiog darykite ir tikėkite tuo, ką darote.
GEROS VASAROS!

P.S. Sekmadienį buvo tėvo diena. Aš savajam padovanojau lūpinę armonikėlę ir šokoladinį medalį, ant kurio užrašiau "geriausiam tėčiui!". Šiaip nesu linkusi pirkti tėvams dovanų, nes nedirbu ir neuždirbu pinigų, o gyvenu iš tėvų kišenės, bet šį kartą netikėtai pamačiau tą armonikėlę ir nuoširdžiai pagalvojau, kad jam labai patiks. Neapsirikau. Sakė labai pradžiuginau, dėl to aš ir laiminga. O kaip jūs pasveikinote savo tėvelius?

8 komentarai:

  1. Tėveli, sveikinu su tėčio diena. Daug tau laimės, sveikatos, šypsenos, bučki.s *įteikia gėlę ir Milką*. Labai orginalu, žinau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puikus įrašas!! :)) Nors mano vasaros ir taip būna labai įvairiapusiškos, daug ko nutinka ir veiklos netrūksta, bet galvoju, gal reikėtų kokį sąrašiuką susidaryti!
    Ir tau geros vasarėlės :**

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šis tavo patarimas - Tiesiog žiauriai geras, būtinai pasinaudosiu!!
    Geros vasaros! ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiaugiuosi, kad su patarimu neprašoviau ir post'as naudingas! To ir siekiau. Ačiū ;>

      Panaikinti