2014 m. gegužės 2 d., penktadienis

People change, memories don't

Taip, pavadinimas lėkštokas, tačiau jis tinkamiausias šiam įrašui. Tai bus įrašas iš mano seno dienoraščio. Neseniai prirašiau vieną dienoraštį ir prieš dedant jį prie senų knygelių, pilnų jausmų, išgyvenimų ir kasdieninių istorijų - nusprendžiau perskaityti. Kai atradau šias rugpjūčio mėnesio padrikas mintis, nusprendžiau pasidalinti ir su jumis. ;>

Rugpjūčio 25, šeštadienis
Dažnai galvoju apie vieną žmogų. Kaip keista yra tai, jog žmogus, kuris man buvo viskas - dabar yra niekas. Anksčiau ji buvo pats artimiausias žmogus. Su ja praleistas laikas buvo neužmirštamas, atrodė, kad su ja viską įveiksiu, net ir didžiausias problemas bei kliūtis...o kas mes dabar? Dabar mes tik dvi nepažįstamos, turinčios bendrų atsiminimų. Man skaudu, aš pasiilgau ir pavargau kiekvieną dieną apie ją galvoti. Bet dabar supratau, kad neverta. Dabar ji kitokia. Aš kitokia. Jai manęs nereikia, man jos. Reikia nebeliūdėti, atsiminti geriausias ir linksmiausias akimirkas praleistas kartu ir branginti tuos, kurie yra šalia dabar!



Ar jūs rašot dienoraštį? Jei taip, tai kur dedat senus? ;>



19 komentarų:

  1. Atsakymai
    1. Kažkaip mano visi įrašai nėra labai ilgi :D Ir čia tik tiek dienoraštyje buvo, bet ačiū už nuomonę - atsižvelgsiu!

      Panaikinti
  2. Labai fainas įrašas, Gabija! Mano nuomone, kelk tokius dažniau. Labai įdomu paskaitinėti ;>

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai patiko toks įrašas! Būtų puiku, jeigu tokių būtų daugiau. ♥
    Atsakau į tavo klausimą: taip, rašau dienoraštį. Na, aš nesenai dienoraštį pradėjau rašyti, tad dar nė vieno nepadėjau niekur, o kai prirašysiu viską perskaitysiu iš naujo, manau ir padėsiu į saugią vietelę, arba įgrūsiu giliai į stalčių, kad niekas nerastų. :D* :3
    P.S. DAUGIAU TOKIŲ ĮRAŠŲ ! ! ! ♥♥♥

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai įdomiai "susiskaitė", bet laaabai jau greitai :D

    -------
    Kviečiu: dindindoli.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Antras komentaras dėl ilgio, eh :D Na, gal ir bus kitas įrašas tokio tipo ilgesnis tuomet ;p

      Panaikinti
  5. Labai gražus įrašas :) Nerašau dienoraščio, nes labai sunku rašyti - kiekviena diena labai pavargstu paimti ir parašyti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju! ;> Aš ne kiekvieną dieną rašau, tiesiog tada kai norisi. Tai būna, kad ir mėnesį nieko neparašau :D

      Panaikinti
  6. Įrašas įdomus, tik jeigu jau sugalvojai tokio tipo įrašus rašyti, tai tada norėtųsi ilgesnių.
    O pati dienoraštį anksčiau rašydavau vos ne kiekvieną dieną, o dabar paimu į rankas tik tada, kai nebesusitvarkau su mintimis ir norisi išsilieti. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebus kiekvienas įrašas toks. Tai tik tokia rubrika ar kaip čia pasakius :D Sugalvojau rašyti visokių įrašų, kad jums būtų įdomiau skaityti. O dėl ilgumo jau supratau :D Tiesiog kiek buvo tiek ir parašiau.
      Va va, aš irgi ne kiekvieną dieną rašau ;>

      Panaikinti
  7. Gražus, susimąstyti verčiantis įrašas :) Pati rašau dienoraštį, tačiau ne kiekvieną dieną, nes kitaip man atsibostų. Dar nesu viso prirašiusi, tačiau jis jau eina į pabaigą, manau, kad jo neišmesiu ir padėsiu į kokią slaptą vietelę :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tikrai įdomus įrašas :). Aš dienoraščių neberašau, bet kažkada, kai buvau mažesnė rašiau ir nors jo viso pilnai neprirašiau, vistiek pasilikau ir dabar labai džiaugiuosi tokiu tuometiniu savo sprendimu. Patikėk buvo beproto įdomu paskaityti savo mintis praėjus kokiems 5-6 metams, o jau kiek prisijuokiau... :). Manau, ir tu neišmesk, paskaitysi ir tu po kokių 10 metų savo mintis ir suprasi ar labai daug kas pasikeitė ar viskas išliko panašiai ir t.t :) Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti