2014 m. kovo 27 d., ketvirtadienis

The first Q&A post

Labaslabaslabas. Prieš nepilną mėnesį šiame įraše prašiau jūsų klausimų ir žadėjau padaryti klausimų - atsakymų post'ą. Klausimų sulaukiau ir čia ir netgi į el. paštą, tad tai ir bus žadėtasis įrašas. Pradėkim!

Kaip sugalvojai pradėti rašyti blog'ą? -Aušrinė
Viskas prasidėjo anksčiau, kai mergaitė su kuria labai daug bendravau pradėjo rašyti blog'ą. Tuomet susidomėjau ir sugalvojau pabandyti pati, kadangi mėgau rašyti. Susikūriau ir rašiau, bet visai kitokiu braižu negu mano draugė. Kurį laiką nerašiau, bet pradėjau skaityti daug kitų blog'ų. Vėliau užsimaniau vėl pradėti. Norėjau tokio blog'o, kuris atspindėtų mane. Norėjau, kad skaitytų ne tik keliasdešimt žmonių. Tada ir sukūriau šį tinklaraštį.

Juokingiausias nutikimas šiais metais? -Roberta
Nors baiginėjasi dar tik trečiasis šių metų mėnesis, tačiau juokingų nutikimų buvo daug. Aprašysiu paskutinįjį: aš bijau kačių ir buvau pas draugą, kuris turi katiną. Buvome virtuvėje, kalbėjome, kai staiga jo katinas užšoko ant kėdės, o aš net krūptelėjau. Vėliau daug iš to prisijuokėm :D

Daina, kelianti nostalgiją, prisiminimus? -Nerija
Turbūt galėčiau sakyti, kad prie kiekvieno atsiminimo galėčiau priskirti ir dainą. Tikrai daug dainų sukelia nostalgiją ir prisiminimus. Vienos išskirt negaliu.

Koks tavo kompiuteris? Parodyk ekraną -Mantas
Gražus>

Geriausia perskaityta knyga? -Rugilė
Yra daugiau negu viena ir dvi, bet parašysiu dvi: R. Sepetys "Tarp pilkų debesų" ir J. Green "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos".

Įsimintiniausias gyvenimo įvykis? -Austėja
Diena, kai pradėjau draugauti su Matu; festivalis ant jūros kranto su Evita ir Džesita; diskoteka Giruliuose; jausmas ant scenos (visi koncertai grojant ar dainuojant); pokalbis su Juste naktį kopose; visos kelionės, pirmas bučinys ir dar daug daug daug.

Koks yra tavo pats mylimiausias daiktas? -Aušrinė
Du. Meškinas ir telefonas. Be jų jau nebegalėčiau gyventi.

Ką veikei vakar? Papasakok apie savo dieną -Agnė
Tris pamokas pabuvau mokykloje. Tada grįžau namo. Paskaičiau knygą. Apie pirmą važiavau su drauge į bazę pirkt dėkliuko telefonui. Po to varėm aplankyt draugės į ligoninę. Ten sutikau dar vieną draugę. Tai buvom ilgai ten. Prikolinom ir dainavom. Bet už tai bent linksma buvo tiems, kurie gulėjo gretimose palatose. Apie 19 grįžau, žiūrėjau filmą, pakalbėjau telefonu ir nulūžau.

Ką darytum jei išloštum didelę sumą loterijoje? -Rugilė
Pusę atiduočiau tėvams. Tūkstantį pasiimčiau apsišopinimui, pramogoms su draugais. O likusius į kojinę (nors turbūt geriau į banką :D).

Taigi atsakiau devynis jūsų užduotus klausimus. Jei patiko tai kitą mėnesį padarysiu vėl tokį įrašą iš likusių klausimų ir lauksiu naujų. O jei nepatiko ir daugiau tokių įrašų nenorit irgi rašykit. Lauksiu komentarų, nes labai noriu sužinoti jūsų nuomonę. Nepatingėkit parašyt patiko ar ne, norit dar ar ne :D Ačiū! :*


9 komentarai: