2013 m. gruodžio 30 d., pirmadienis

What I got for Christmas?

Sveiki, mano ištikimieji skaitytojai! Esu begalo dėkinga visiems už sveikinimus, dovanas ir laiškus. Aš pati labai mėgstu skaityti tokio tipo įrašus kitų bloguose, todėl tikiuosi patiks ir jums šis mano įrašas. Aš irgi norėčiau sužinoti ką gavote dovanų per Kalėdas, todėl laukiu komentarų.

Mano kalėdinės dovanos










2013 m. gruodžio 26 d., ketvirtadienis

Ho ho ho!


Noriu visiems palinkėti linksmų Kalėdų ir ramių, bei jaukių žiemos atostogų. Ačiū už daug mielų komentarų bei peržiūrų - tai daug man reiškia. Kiekvienas komentaras labai pradžiugina, tie augantys skaičiukai taip pat. Per daug neišsiplėčiant, ačiū, kad esat. Visos nuotraukos iš vakar dienos. Buvo puiki diena: kalėdinės dainos, susitikimas su giminėmis, žibanti Kalėdų eglutė, daug skanaus maisto ir nuostabus jausmas būnant su žmonėm, kuriuos labai myliu. O kaip jūsų Kalėdos ir prasidėjusios atostogos? :)






2013 m. gruodžio 8 d., sekmadienis

New week - new day - new posibilities

Sveiki visi! Tikiuosi puikiai praleidot savaitgalį. Rytoj prasidės nauja savaitė ir man tai patinka. Kaip visada nauja savaitė man - kažkas naujo. Nesvarbu ar tai naujas draugas, ar naujas pirkinys, ar nauja užduotis, naujas iššūkis ar dar kažkas. Šiandien noriu pasidalinti su jumis keliomis nuotraukomis iš šiandien dienos. Apranga labai kasdieninė ir paprasta, bet labai patogi ir šilta, puikiai tinkanti šaltai žiemos dienai. Ką manot jūs?




2013 m. gruodžio 1 d., sekmadienis

Hello December!


      Labas, gruodi! Tu PASKUTINIS, tai būk GERIAUSIAS! Negaliu patikėti, kad jau Gruodis. Atrodo, kad ką tik prasidėjo nauji mokslo metai, o dabar jau gruodžio pirmoji. Tai tik įrodo, kad laikas bėga labai greitai. Gruodžio mėnesis atėjo kartu su 
žiema, o tai reiškia:
KARŠTĄ KAKAVĄ
ŠALTĄ SNIEGĄ
ŠILTUS MEGZTINIUS
RYŠKIAS LEMPUTES
KALĖDAS
&
NAUJUOSIUS METUS!

O ar jums patinka žiema ir gruodžio mėnesis?