2013 m. liepos 13 d., šeštadienis

Rainy day


Oras apniukęs, lietus pliaupia, Kaunas skęsta - norisi tik tinginiauti po šilta kaldra namuose su dideliu puodeliu arbatos, žiūrint kokį gerą filmą. Žinoma, nepamirštant ir ledų bei kitų skanėstų. Panašu, kad šiandien nusimato būtent tokia tingi diena, nors planai buvo visiškai kitokie... tačiau tai kas buvo suplanuota reikalauja gero oro, o mes su drauge oro išsigandom ir panašu, kad laukia diena namuose. Visiškai nesinori niekur eiti. Šiandien ryte važiuojant į parduotuvę, taip pradėjo lyti, kad mašinos valytuvai vos spėjo veikti. O važiuojant kai kuriomis gatvėmis atrodė, kad nevažiuoju, o plaukiu (haha). Gerai, gana tuščiažodžiaut. Šiame įraše noriu pasidalinti vakarykštės mini "fotosesijos" rezultatais, kuri taip pat buvo suplanuota visai kitaip, bet dėl oro sąlygų nesigavo taip, kaip buvo norėta. Kaip pirmas blynas, manau, gavosi visai neblogai ;>






P.S. parašykit kokių gerų filmų čia į komentarus ar į fb! Ačiū :*


2013 m. liepos 5 d., penktadienis

Life would be perfect if


Šiandien neplanavau rašyti blog'o, bet dabar "užpuolė" mintys, koks būtų visiškai tobulas gyvenimas. Ir labai panorau tas mintis išreikšti. O kur kitur jeigu ne savo blog'e ;?
  Tai bus šiek tiek kitoks įrašas negu kiti mano rašyti. Lauksiu nuomonių: ar patiko ar geriau įrašai tokie kaip įprastai, o gal įdomu bus karts nuo karto ir mano minčių kratinius paskaityti?
Pirmiausia šiek tiek pafantazuosiu ir padarysiu sąrašiuką "koks būtų visiškai tobulas gyvenimas". Taigi pradėkim. Gyvenimas būtų tobulas jeigu:
1. Nesveikas maistas (maco, heso, kebabai, picos..) būtų sveikas;
2. Svajonės išsipildytų neįdedant jokių pastangų;
3. Nebūtų intrigų;
4. Taika pasaulyje būtų visada, visur ir tarp visų žmonių, kitaip tariant - niekas nesipyktų;
5. Galima būtų valgyti ir nestorėti;
6. Nebūtų pinigų. Tai yra viską ką mes turime galimybę nusipirkti dabar galima būtų gauti nemokamai;
7. Nebūtų namų darbų;
8. Savaitgalis būtų penkios dienos, o darbo dienos tik dvi;
9. Žmonės gyventų amžinai;
10. Visos ligos būtų išgydomos;
11. Nebūtų avarijų, nelaimingų atsitkimų;
12. Para truktų 34h, tada daugiau laiko galėtume skirti laisvalaikiui, miegui, bei poilsiui;
13. Meilė visada būtų tik abipusė ir nebūtų "kalių", kurios nesupranta, kad pora laimingai draugauja ir trečias nereikalingas, bei nebūtų išdavysčių;
14. Žmonės niekada nesijaustų vieniši;
15. Žmonės vieni kitų neskaudintų.
Čia surašiau penkiolika pirmiausiai šovusias į galvą mintis, tačiau galėčiau tęsti ir tęsti. Kas nori papildyti šį sąrašiuką, galite rašyti komentaruose. Esu tikra, kad kiekviena ir kiekvienas sugalvos dar po kelis dalykus!
Turbūt perskaičius tą sąrašą atrodo, kad tikrai būtų tobulas gyvenimas. Tačiau jeigu gyvenimas būtų toks tobulas, juk būtų neįdomu gyventi! Būtų nuobodu, nebūtų iššūkių, žmonės nežinotų ką reiškia skausmas, netektis, nemokėtų kovoti dėl to ko jie nori, nežinotų ką reiškia pasistengti, kad gautų tai ko nori. Nors iš tikrųjų jiems tų jausmų, potyrių, patirties ir nereikėtų. 
Bet ar norėtumėt tokio gyvenimo? Ar nemanot, kad būtų nuobodu ir neįdomu gyventi?

P.S. Noriu padėkoti visiems skaitytojams, kad skaito ir už praeitame įraše sulauktų, mano manymu, nemažai komentarų! Laukiu jūsų aktyvumo ir toliau. Labai jus myliu ir noriu priminti, kad jei turit pasiūlymų apie ką rašyti arba pastabų, o galbūt pagyrimų - galite man rašyti į fb arba į mano ask.fm (nurodyti šone).


2013 m. liepos 4 d., ketvirtadienis

Summer pleasures


Ilgai laukta vasara lekia labai greitai. Dauguma stengiasi "paimti" iš vasaros visko kas geriausia ir linksmiausia maximumą. Aš taip pat prisidedu prie tų žmonių, ir vasarą stengiuosi praleisti ultrasupersiautulingai. Galiu pasakyti, kad man labai puikiai sekasi ir turiu jau daug puikių atsiminimų iš šios vasaros. Juk įdegis nusiplaus, bet vasaros prisiminimai liks amžinai. Pasistenkim, kad būtų ką atsiminti ir mėgaukimės visais vasaros teikiamais malonumais.


Šios savaitės kelias dienas praleidau kaimo turizmo sodyboje. Labai gerai pailsėjau nuo miesto šurmulio, nuo telefono bei kompiuterio. Plaukiau baidarėm, važiavau keturračiu, buvau pirtyje, kubile ir išdrįsau vėlai vakare įšokti į šaltą prūdą. (haha)
O ką šią savaitę veikė ir ką dar planuoja veikti mano skaitytojai?