2013 m. liepos 4 d., ketvirtadienis

Summer pleasures


Ilgai laukta vasara lekia labai greitai. Dauguma stengiasi "paimti" iš vasaros visko kas geriausia ir linksmiausia maximumą. Aš taip pat prisidedu prie tų žmonių, ir vasarą stengiuosi praleisti ultrasupersiautulingai. Galiu pasakyti, kad man labai puikiai sekasi ir turiu jau daug puikių atsiminimų iš šios vasaros. Juk įdegis nusiplaus, bet vasaros prisiminimai liks amžinai. Pasistenkim, kad būtų ką atsiminti ir mėgaukimės visais vasaros teikiamais malonumais.


Šios savaitės kelias dienas praleidau kaimo turizmo sodyboje. Labai gerai pailsėjau nuo miesto šurmulio, nuo telefono bei kompiuterio. Plaukiau baidarėm, važiavau keturračiu, buvau pirtyje, kubile ir išdrįsau vėlai vakare įšokti į šaltą prūdą. (haha)
O ką šią savaitę veikė ir ką dar planuoja veikti mano skaitytojai?







8 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Kai buvau parduotuvėj iš kart krito į akis jis, ir nusipirkau. Bet po to kokį mėnesį neužsidėjau po nusipirkimo ir jau bijojau, kad bus nereikalingas pirkinys. Bet dabar išsitraukiau ir vėl pradėjau nešioti. Jei dar jums irgi patinka tai labai džiugu! ;>>

      Panaikinti
  2. Mačiau, kad daug kam į ask.fm ateina toks klausimas http://ask.fm/NomedaNever/answer/50277924481 . Norėjau paklausti, ar tu jį siunti? Nes nemanau, kad reikia lyginti blogus. :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveika. Ne, ne aš ;> Aš manau, kad nereikia lyginti blog'ų, nes visi kas rašo - rašo labai skirtingai. ;o Ir visų blogai yra savaip geri :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gražuolė. Turbūt buvo labai smagu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dėkoju! Taip, vienos geriausių dienų ;>

    AtsakytiPanaikinti